Miamin kaupunginjohtaja on avoin tutkimaan 1%: n kaupungin varannoista kohdistamista Bitcoinille

Miamin pormestari Francis Suarez on paljastanut olevansa valmis tutkimaan 1 prosentin kaupungin valtion varannoista kohdistamista bitcoiniin. Suarez on tutkinut kryptovaluutta viime viikkojen aikana.

Floridan Miamin kaupungin pormestari paljasti olevansa valmis jakamaan osan kaupungin valtion varoista BTC: hen vastaamalla Morgan Creek Digital Assetsin perustaja- ja yhteistyökumppanin Anthony Pomplianon (alias “Pomp”) twiittiin, joka vaatii liike.

Kohde olisi käytettävissä olevien tietojen mukaan huomattavasti pienempi kuin investoinnit, joita useat yritykset ovat tehneet bitcoiniin viime vuonna

Esimerkiksi MicroStrategy on ostanut yli miljardin dollarin arvosta BTC: tä, kun taas Miamin allokointi voi olla noin 18 miljoonaa dollaria.

Joillekin salausyhteisössä muutos on kuitenkin osa lippulaiva-salauksen laajempaa syleilyä. Toinen käyttäjä pyysi pormestari Francis Suarezia antamaan kansalaisten maksaa kaupungin palveluista lippulaiva-kryptovaluutassa „aluksi“. Vastauksena Suarez sanoi, että kaupunki työskentelee „ehdottomasti“ tämän suhteen tänä vuonna.

Vastauksena muut käyttäjät viittasivat senaattoriksi valittuun Cynthia Lummisiin, joka on luvannut vahvistaa BTC: n profiilia kongressissa aloittaessaan tehtävänsä

Podcastin aikana Wyomingin uudelleenjulkaisu kertoi uskovansa, että bitcoin on suuri arvovarasto, joka voi auttaa torjumaan Yhdysvaltain valtionvelkaa, jonka sanotaan olevan yksi hänen suurimmista huolenaiheistaan.

Senaattorin valitsemalle bitcoinille on parempi arvoarvo kuin paperirahalle, koska liikkeessä voi olla rajallinen määrä BTC: tä: 21 miljoonaa kolikkoa. Inflaatio on hänen mukaansa „sisällytetty Yhdysvaltain keskuspankin Yhdysvaltain dollarin suunnitelmaan“ siihen pisteeseen asti, että eläkkeellä säästöistään elävät ihmiset näkevät inflaation heikentävän ostovoimaansa.

Bitcoinin käyttöönotto näyttää sinänsä olevan paitsi yritysten, myös julkisten virkamiesten joukossa. Salausvaluutan kysyntä on kasvanut viime kuukausien aikana, mikä auttaa sen hintaa ylittämään 30 000 dollarin rajan ensimmäistä kertaa.